Aspiratoare metro

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de aspiratoare metro la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul metro

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspiratoare metro?

Aspirator industrial: Apoi cum sugereaza si numele, acest tip de aspiratoare metro este conceput cu privire la medii de lucru mai industriale, cum ar fi atelierele, garajele, depozitele, subsolurile, magaziile etc., unde exista mai multa murdarie si particule mai mari. Cele cu privire la uscat si umed sunt potrivite atat daca mediul este uscat, cat si daca exista umiditate sau picaturi de apa.

Care ar fi autonomia unui robot aspirator? - In momentul prezent ai segment al aspiratoarelor robotizate, autonomia ar fi de obicei mai scurta de 140 de minute, luni in care robotul iti putea aspira in medie 80-100 de metri patrati. Cu toate acestea, acest fenomen va depinde de oricare model si iti varia de la un model la altul, iar unele pot depasi aceste cifre.

Cu toate acestea, intr-un aspirator, suprafetele pot fi lasate mai curate. Datorita progreselor tehnologice din industria aparatelor de uz casnic, dispunem de acest echipament pe care ne putem baza cu privire la a mentine podeaua unui sector complet curata.

Versatilitatea aspiratoare metro - Este o alegere care ofera multa versatilitate cu scopul de spatiile mici. Capacitatea sa de aspirare este, de obicei, mai mare decat cea a saniilor conventionale, astfel incat ar fi ideala ca o completare la o sanie sau la un echipament identic cu privire la curatarea zilnica de intretinere sau chiar pentru zone mai mici, cum ar fi casele mici. Cand vine vorba de depozitare, bineinteles, ocupa putin mai mult spatiu, avand posibilitatea de a o depozita in pozitie verticala, aproape la fel ca o matura normala.

Aspirator portabil: dupa cum ii spune si numele, acesta este un tip de aspirator portabil, mic si foarte usor de manevrat, ideal cu privire la locurile mici sau greu accesibile, cum este rafturile sau colturile, sau cu destinatia de mici lucrari de curatenie ocazionale, unde nu este necesar un aspirator mare. De asemenea, ar fi potrivit pentru curatarea masinii. Exista optiuni in cadrul tipului de matura in care acestea sunt incorporate, asa-numitele aspiratoare 5 in 1.

Ce greutate este recomandata? - Desi in cazul acestui tip de aspirator nu ar fi un factor determinant, in acest fel cum este in cazul aspiratoarelor de mana sau cu matura, cu scopul de o mai geniala manevrabilitate si confort, ar fi recomandabila o greutate mai mica de noua kg, chiar daca au roti pivotante (evitati modelele care depasesc 6 kg). Urmatorul tabel comparativ prezinta variate modele de aspiratoare usoare. Daca doriti informatii suplimentare sau opinii, faci clic pe link-ul corespunzator.

Robot aspiratoare metro: Acestea devin intre ce in ce mai populare, datorita atractivitatii functionarii lor autonome cu privire la curatarea pardoselilor care nu impune o mica potenta de aspirare. Poate fi un bun ajutor in curatenia zilnica de intretinere in uz casnic, oferind o mica comoditate, deoarece nu necesita interventia noastra cu destinatia de a-si genera treaba. Este ideal ca o completare a curateniei, de exemplu, la un de tip sanie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult