Aspirator modern

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de aspirator modern sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de aspirator modern la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspirator modern?

Tot ce trebuie sa stii despre aspirator modern de casa - De fiecare data cand intrati in casa, venind de afara, ar fi probabil sa aduceti acasa murdarie, praf, pietre mici si alte resturi care s-au lipit de pantofi. De asemenea, daca deschidem usile si ferestrele incaperei noastre cu scopul de a lasa sa intre aerul proaspat de ziua sau de seara, lasam sa dintre particule si praf din mediul inconjurator, care vor ramane pe mobila si pe podele.

Aspiratorul cu sanie: Cel mai cunoscut pana in prezent, fiindca ar fi cel mai utilizat. Acestea sunt potrivite cu destinatia de uz casnic in locuinte. Acestea pot fi ambalate in saci (hartie sau microfibre) sau intr-un rezervor permanent. Un avantaj al faptului ca nu ai o geanta ar fi comoditatea de a nu fi nevoiti sa le schimbati. Este recomandabil ca acestea sa aiba un filtru HEPA (H13 sau H14), desi in prezent marea majoritate au deja unul. Pentru uz casnic, sunt adecvate o vlaga de aspirare de 12 pana la 19 kPa, o energie de cel mult 850 W cu privire la o geniala capacitatea energetica (A) si un rezervor de cel mult 1,5 L. Greutatea ar trebui sa fie mai scurta de 3 kg, iar nivelul de zgomot nu mai mica de 80 dB la energie maxima, precum si reemisia de praf este clasificata A. Printre accesoriile important care trebuie luate in considerare se numara o perie cu destinatia de parchet, o perie cu privire la tapiterie si o duza cu scopul de crapaturi.

Ce vlaga sa alegeti? - In ceea ce priveste puterea, echipamentele actuale tind sa aiba o geniala eficienta energetica, putin mai mult decat modelele mai vechi. Si cu acelasi consum de energie, acestea au si o marime de aspirare (PA) mai mare, ceea ce se traduce, de asemenea, intr-o creativitatea energetica mai buna. Din acest motiv, un aspirator cu o valoarea energetica mai buna iti cumpara o forta de aspirare mai scurta decat altul, chiar daca are aceeasi putere. La uz casnic, grupare A de folosul energetica este deja un nivel bun.

Au suficienta energie de aspirare? - Un alt aspect pe care il vom analiza este puterea de aspiratie (Pa), care reprezinta folosul pe care o iti obtine echipamentul nostru de a aspira diferite particule si se masoara in pascali. Ne concentram catre acestei puteri cu destinatia de ca este cea care ne intereseaza cu adevarat si cu scopul de a eschiva confuzia, fiindca in multe locuri aceasta putere este tratata in mod indistinct cu puterea electrica (W), care se masoara in wati. O putere de aspirare de 4000 de pascani sau mai putin incepe sa fie o cifra fantastica pentru a considera ca ar fi aspirator modern puternic. Ca o observatie, cu fir ofera o energie mult mai mare.

In acest caz, aspiratoarele au rolul de a absorbi praful, resturile, particulele si alte obiecte de dimensiuni mici si medii de pe podea. Unele sunt chiar capabile sa absoarba lichide, facilitand de asemenea curatarea covoarelor sau a fotoliilor.

Exista modele care au filtre HEPA, sisteme de navigatie cu laser si infrarosu, pereti laterali, precum si moduri de programare cu privire la a se adapta la orisicare mediu si a face o treaba precisa chiar si in prezenta obiectelor. Pe de alta parte, acestea au un cost mai mare.

Aspirator cu filtru de apa: In cadrul tipului de sanie, exista un alt tip special de aspirator modern in care caracteristica principala este ca foloseste apa ca filtru, facand sa treaca prin ea, lasand praful si murdaria retinute in rezervor. Acestea nu utilizez un sac, iar odata terminata, apa ar fi golita, lasand-o pregatita cu privire la urmatoarea utilizare, care ar trebui sa fie umpluta dintre actual cu alta apa curata in prealabil. Este foarte ideal in cazul alergiilor sau al altor afectiuni respiratorii, deoarece, pe langa faptul ca praful este retinut in apa, in acel caz cand rezervorul este golit, praful nu este eliberat in exterior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult