Aspirator sencor

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de aspirator sencor sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de aspirator sencor la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aspirator sencor?

Aspirator cu matura: O alternativa interesanta de luat in calcul cu scopul de utilizari casnice, unde nu avem nevoie de atat de multa putere de aspirare. Acest fapt poate fi un dezavantaj in unele cazuri, desi unul intre avantajele sale ar fi versatilitatea si usurinta mai mare pe care o ofera in comparatie cu aspirator sencor cu sanie, fiind ceva mai confortabil de folosit, iar cand vorbim despre depozitare, iti ocupa mai putin spatiu. Este, de asemenea, potrivit pentru locurile mici, cu o incarcatura mica de murdarie.

Aspirator cu matura: O optiune interesanta de luat in calcul cu scopul de utilizari casnice, unde nu avem lipsa de atat de multa forta de aspirare. Acest fenomen poate fi un dezavantaj in unele cazuri, desi unul dintre avantajele sale ar fi versatilitatea si indemanare mai mica pe care o ofera in comparatie cu aspiratoarele cu sanie, fiind ceva mai confortabil de folosit, iar cand vine vorba de depozitare, va ocupa mai putin spatiu. Este, de asemenea, potrivit cu scopul de locurile mici, cu o incarcatura scurta de murdarie.

Daca se specifica, de asemenea, ca ar fi conform cu standardul IEC 60312, vom descoperi in fata un dispozitiv cu caracteristici verificate care respecta standardul international cu destinatia de aspiratoare de uz casnic. De exemplu, ii nevoie sa mentina productivitatea de aspirare cu rezervorul plin, deoarece eticheta energetica reflecta doar capacitatea cu rezervorul gol, fiind mai scurta pe volumul ce acesta se umple. Iar in cazurile in care aspiratorul nu mentine puterea de aspirare, testele au aratat ca performanta etichetata ar putea fi redusa cu pana la cateva puncte. In oricare caz, in majoritatea cazurilor, acest tip de aspirator are o forta de aspirare mai scurta decat un aspirator de tip matura.

De obicei, acestea au deosebite accesorii cu scopul de aspirarea umeda, de exemplu, sau cu privire la a se adapta la suprafete mici si obiecte de uz casnic (colturi, ferestre, sub mobilier etc.). In marea majoritate cazurilor, folosul rezervorului ar fi cuprinsa intre 0,3 si 1,5 l, ceea ce ar fi relativ mica in comparatie cu aspirator sencor cu sanie, datorita naturii lor portabile.

Aspiratorul cu sanie: Cel mai cunoscut pana in prezent, fiindca ar fi cel mai utilizat. Acestea sunt potrivite cu destinatia de uz casnic in locuinte. Acestea pot fi ambalate in saci (hartie sau microfibre) sau cu un rezervor permanent. Un avantaj al faptului ca nu ai o geanta este comoditatea de a nu fi nevoiti sa le schimbati. Este recomandabil ca acestea sa aiba un filtru HEPA (H13 sau H14), desi in prezent marea majoritate au deja unul. Pentru uz casnic, sunt adecvate o vlaga de aspirare de 12 pana la 19 kPa, o potenta de cel putin 850 W pentru o geniala capacitatea energetica (A) si un rezervor de cel mult 1,5 L. Greutatea ar trebui sa fie mai mica de 10 kg, iar nivelul de zgomot nu mai mica de 60 dB la energie maxima, precum si reemisia de praf ar fi clasificata A. Printre accesoriile de baza care trebuie luate in considerare se numara o perie pentru parchet, o perie cu privire la tapiterie si o duza pentru crapaturi.

ce tipuri de aspiratoare industriale se afla pe piata? - Exista unele specialiste cu scopul de cu aproximatie oricare situatie, in functie de modelul de murdarie care trebuie aspirata. De exemplu, cu motoare de mare putere, cum ar fi 7,5 kW, sau cu mai foarte multe motoare de bypass si compresoare cu canal lateral, cu privire la deseuri lipicioase sau adezive, acestea pot avea filtre cu stea si cu sac, si exista chiar si cele pregatite cu scopul de pulberi nocive si explozive, precum si cele deosebite cu scopul de lichide si aschii.

Aspirator industrial: Dupa cum sugereaza si numele, acest tip de aspirator sencor ar fi conceput cu destinatia de medii de fapt mai industriale, cum ar fi atelierele, garajele, depozitele, subsolurile, magaziile etc., unde se afla mai multa murdarie si particule mai mari. Cele cu destinatia de uscat si umed sunt potrivite atat daca mediul ar fi uscat, cat si daca exista umiditate sau picaturi de apa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult