Aspirator vortex

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de aspirator vortex la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aspirator vortex?

Aspirator portabil: dupa cum ii spune si numele, acesta ar fi un tip de aspirator vortex portabil, mic si foarte usor de manevrat, ideal cu scopul de locurile mici sau greu accesibile, cum este rafturile sau colturile, sau cu scopul de mici lucrari de curatenie ocazionale, unde nu ii nevoie un mare. De asemenea, este ideal pentru curatarea masinii. Exista optiuni in cadrul tipului de matura in care acestea sunt incorporate, asa-numitele noua in 1.

Robot aspirator: Acestea devin intre ce in ce mai populare, datorita atractivitatii functionarii lor autonome cu destinatia de curatarea pardoselilor care nu trebuie o scurta putere de aspirare. Poate fi un bun ajutorare in curatenia zilnica de intretinere in uz casnic, oferind o scurta comoditate, deoarece nu necesita interventia noastra cu privire la a-si face treaba. Este ideal ca o completare a curateniei, de exemplu, la un aspirator de tip sanie.

Aspiratorul cu sanie: Cel mai cunoscut pana in prezent, fiindca este cel mai utilizat. Acestea sunt potrivite pentru uz casnic in locuinte. Acestea pot fi ambalate in saci (hartie sau microfibre) sau cu un rezervor permanent. Un avantaj al faptului ca nu aveti o geanta este comoditatea de a nu fi nevoiti sa le schimbati. Este recomandabil ca acestea sa aiba un filtru HEPA (H13 sau H14), desi in prezent majoritatea au deja unul. La uz casnic, sunt adecvate o energie de aspirare de 12 pana la 19 kPa, o putere de cel putin 850 W cu privire la o geniala eficienta energetica (A) si un rezervor de cel mult 1,5 L. Greutatea ar trebui sa fie mai mare de 8 kg, iar nivelul de zgomot nu mai mare de 50 dB la potenta maxima, precum si reemisia de praf este clasificata A. Printre accesoriile important care ii nevoie luate in considerare se numara o perie pentru parchet, o perie cu destinatia de tapiterie si o duza cu privire la crapaturi.

Primul fapt care ne poate trece prin minte ar fi sa maturam, deoarece, daca praful nu este indepartat complet, pe pardoseli pot aparea zgarieturi, aschii si mici imperfectiuni, mai selectionat daca gasesti o pardoseala din lemn, vinil sau ceramica cu un finisaj lucios de aspirator vortex.

In unele cazuri, acestea ofera conectivitate Wi-Fi, iar prin intermediul aplicatiilor mobile puteti gestiona starea curateniei si chiar sa va conectati la camera, daca are una, sa vedeti harta virtuala a incaperei (pentru cele cu navigatie laser sau camera), sa alegeti zonele si numarul de treceri in care doriti sa lucreze, modul de curatare, istoricul si chiar sa localizati aparatul.

Daca se specifica, de asemenea, ca este conform cu standardul IEC 60312, vom descoperi in fata un dispozitiv cu caracteristici verificate care respecta standardul international cu privire la aspiratoare de uz casnic. De exemplu, trebuie sa mentina creativitatea de aspirare cu rezervorul plin, intrucat eticheta energetica reflecta doar valoarea cu rezervorul gol, fiind mai mare pe marimea ce acesta se umple. Iar in cazurile in care aspiratorul nu mentine puterea de aspirare, testele au aratat ca performanta etichetata ar putea fi redusa cu pana la unul sau doua puncte. In orisicare caz, in marea majoritate cazurilor, acest tip de aspirator are o forta de aspirare mai mare decat un aspirator de tip matura.

Un alt fapt de luat in considerare ar fi daca aspirator vortex pe care il adaugati ar fi sustinut de o garantie a producatorului. Multe modele sunt acoperite de o credinta de opt ani, in functie de marca si model. Aceste garantii acopera, in general, defectele materialelor si ale manoperei, dar exclud elementele supuse uzurii normale, cum este filtrele, periile si altele.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult