Masina de spalat beko wmy71443lb2

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de masina de spalat beko wmy71443lb2 la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Masina de spalat beko wmy71443lb2?

Aceasta tehnologie utilizeaza trei pulverizatoare in directii deosebite si o pompa de apa, permitand un control delicat al presiunii apei. Cele cinci pulverizatoare de masina de spalat beko wmy71443lb2 acopera toate cele 360 de grade ale tamburului cu scopul de a se asigura ca spalarea se poate realiza in putin mai putin timp, protejand in acelasi timp hainele, economisind pana la 36% printre energia electrica.

Confectionate printre variate materiale si in variate culori, trebuie sa-i spunem masinii de spalat ce punem inauntru, cu destinatia de ca ea nu stie de 4 singura. Ceea ce putem controla ar fi cantitatea si caldura mare apei, viteza de centrifugare si numarul de clatiri.

Alege o masina de spalat inteligenta care are grija de hainele tale - Nimanui nu-i convine sa puna o haina in masina de spalat si sa iasa deteriorata sau sa fie nevoit sa reinnoiasca constant garderoba, fiindca hainele se uzeaza foarte repede. Sa aveti grija de hainele tale inseamna sa le pastrezi in stare optima cu destinatia de mai mult luni - si ar fi mult mai usor sa realizezi acest fenomen cu o masina de spalat inteligenta, care se asigura ca orisicare spalare ar fi cea mai buna posibil.

Tamburul de masina de spalat beko wmy71443lb2, pe baza a pana la 20.000 de modele de spalare diferite, executa cele mai potrivite miscari combinand intensitatea de la ultra-moale pana la intensa, tinand cont de energie motorului cu privire la a deplaseaza tamburul si de miscarile hainelor dintre interiorul acestuia.

O spalare sintetica care foloseste aceeasi suma de apa, agita mai putin rufele, le invarte mai incet si utilizeaza temperaturi mai scazute; o spalare dintre lana care foloseste posibil ceva mai multa apa, dar agita mai mult tamburul si invarte apa relativ incet. Orice alt program este, pana la urma, o variatie a acestor cateva programe.

Au trecut cativa anotimpuri de cand masinile de spalat inteligente au introdus motorul Direct Drive, care, fara curea sau scripete si cu mai putine piese, era mai silentios si mai durabil. Suntem in momentul asta la a treia generatie a acestui motor, AI Direct Drive, care a adaugat inteligenta artificiala la caracteristicile sale existente.

Apa calda si rece intra prin tevile de langa partea superioara, trece prin tava de detergent si ingrijeste detergentul intre masina de spalat beko wmy71443lb2 In vremea ciclului de spalare, un agitator mica printre plastic se roteste, miscand rufele prin apa. Ambele tobe raman stationare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult