Masina de spalat beko wmy81483lmb1

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de masina de spalat beko wmy81483lmb1 la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Masina de spalat beko wmy81483lmb1?

Apa calda si rece intra prin tava de detergent la masina de spalat beko wmy81483lmb1. Tamburul interior se roteste inainte si inapoi. Paletele printre plastic dintre interior ajuta la stropirea hainelor prin detergentul si apa retinute de tamburul exterior. Un motor electric roteste tamburul interior, de obicei cu ajutorul unei curele lungi de cauciuc.

Cum functioneaza inteligenta artificiala in masinile noastre de spalat? - Atunci cand selectam programul pe care dorim sa il folosim, masina de spalat detecteaza incarcatura si caracteristicile tesaturilor pe care le-am introdus, pe baza parametrilor de moliciune si duritate.

In masina de spalat cu incarcare frontala... Exista un tambur afara fix si un tambur interior rotativ cu gauri mici pe margini. Tamburii sunt plasati pe o axa orizontala. Tamburul afara ar fi atasat de cadrul masinii prin arcuri puternice, intrucat in acel caz cand rufele se rotesc, tamburul se poate scutura violent. Arcurile sunt cele care ajuta la reducerea vibratiilor.

Si cu scopul de ca are dozator automat de detergent eZDispense, putem uita de umplerea rezervorului timp de cinci saptamani. masina de spalat beko wmy81483lmb1 ne va avertiza cu 5 spalari inainte cand iti trebui sa umplem printre nou rezervorul. de spalat ne iti avertiza cu 7 spalari inainte cand iti trebui sa umplem rezervorul, dar si prin faptul ca vom putea ingrijeste rufele mai des, cu privire la ca nu va trebui sa asteptam atat de putin acasa.

Tamburul, pe baza a pana la 20.000 de modele de spalare diferite, executa cele mai potrivite miscari combinand intensitatea de la ultra-moale pana la intensa, tinand cont de vlaga motorului pentru a misca tamburul si de miscarile hainelor intre interiorul acestuia.

In mod normal, apa intra pe partea superioara si ar fi filtrata prin compartimentul pentru detergent. Apoi, programatorul opreste supapele de apa. Termostatul masoara caldura apei care intra si, daca cesta ar fi prea rece, regulatorul activeaza automat elementul de incalzire. Functionarea sa aminteste de un ceainic electric sau de un boiler de apa.

Confectionate printre variate materiale si in variate culori, ii nevoie sa-i spunem masina de spalat beko wmy81483lmb1 ce punem inauntru, cu scopul de ca ea nu stie de noua singura. Ceea ce putem controla ar fi cantitatea si temperatura apei, rapiditate de centrifugare si numarul de clatiri.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult