Masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw?

In exterior tamburului interior se afla un al doilea tambur, mai mare, care nu ar fi vizibil cu ochiul liber. Functia sa ar fi de a acumula apa in timp ce tamburul interior (masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw) sau agitatorul (la o de spalat cu capul) se roteste. Spre deosebire de toba interioara, toba exterioara trebuie sa fie complet etansa, pentru ca toata apa sa nu ajunga pe podea.

In stil normal, apa intra pe partea superioara si este filtrata prin compartimentul cu destinatia de detergent. Apoi, programatorul opreste supapele de apa. Termostatul masoara caldura apei care intra si, daca cesta ar fi prea rece, regulatorul activeaza automat elementul de incalzire. Functionarea sa aminteste de un ceainic electric sau de un boiler de apa.

Aceasta tehnologie folositi cateva pulverizatoare in directii diferite si o pompa de apa, permitand un control delicat al presiunii apei. Cele cinci pulverizatoare acopera toate cele 360 de grade ale tamburului pentru a se asigura ca spalarea se poate genera in putin mai mult timp, protejand in acelasi timp hainele, economisind pana la 36% dintre energia electrica.

In mod normal, apa intra pe partea superioara si este filtrata prin compartimentul cu scopul de detergent. Apoi, masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw opreste supapele de apa. Termostatul masoara caldura apei care intra si, daca cesta este prea rece, regulatorul activeaza automat elementul de incalzire. Functionarea sa aminteste de un ceainic electric sau de un boiler de apa.

Tamburul, pe baza a pana la 20.000 de modele de spalare diferite, executa cele mai potrivite miscari combinand intensitatea de pe ultra-moale pana la intensa, tinand cont de energie motorului cu destinatia de a misca tamburul si de miscarile hainelor printre interiorul acestuia.

Un mecanism de control mecanic sau electronic, numit programator, care genera ca diferitele parti ale masinii de spalat sa execute o serie de etape cu destinatia de a spala, clati si stoarce rufele. Exista doua tuburi care permit intrarea in aparat a apei calde si reci curate. Iar o a treia teava permite apei murdare sa iasa inapoi (scurgere). Toate tevile au supape, care sunt ca niste usi mici care se deschid si se inchid in acel caz cand este necesar.

Apa calda si rece intra prin tevile de langa partea superioara, trece prin tava de detergent si ingrijeste detergentul din masina de spalat frontala samsung ww60j4060lw In epoca ciclului de spalare, un agitator mica din plastic se roteste, miscand rufele prin apa. Ambele tobe raman stationare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult