Masina de spalat haine samsung

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de masina de spalat haine samsung la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Masina de spalat haine samsung?

O spalare mai rapida la caldura scazuta. Ideal cu destinatia de bumbac colorat. Viteza de centrifugare la masina de spalat haine samsung si marimea de apa sunt similare. O spalare sintetica in care se foloseste aceeasi greutate de apa, dar rufele sunt mai putin agitate, centrifugarea ar fi mai lenta si temperatura folosita este mai scazuta. O spalare a lanii care foloseste mai putina apa, mai putina agitatie in tambur si o centrifugare mai lenta.

O spalare usor mai iute la caldura mare scazuta. Ideal pentru bumbac colorat. Viteza de centrifugare si volumul de apa sunt similare. O spalare sintetica in care se foloseste aceeasi marime de apa, dar rufele sunt mai putin agitate, centrifugarea este mai lenta si temperatura folosita este mai scazuta. O spalare a lanii care foloseste mai putina apa, mai putina agitatie in tambur si o centrifugare mai lenta.

Un mecanism de control mecanic sau electronic, numit programator, care realiza ca diferitele parti ale masinii de spalat sa execute o serie de etape cu scopul de a spala, clati si stoarce rufele. Exista patru tuburi care permit intrarea in aparat a apei calde si reci curate. Iar o a treia teava permite apei murdare sa iasa inapoi (scurgere). Toate tevile au supape, care sunt ca niste usi mici care se deschid si se inchid atunci cand ar fi necesar.

Economisiti luni si putere electrica - De cate ori am ramas cu dorinta de a ne imbraca hainele preferate cu privire la ca nu am avut ore sa le spalam? Aceasta problema a disparut cu masina de spalat haine samsung inteligente. Trebuie doar sa selectati programul cu optiunea TurboWash360 si rufele vor fi gata in 39 de minute (jumatate de incarcatura).

Cum merge inteligenta artificiala in masinile noastre de spalat? - Atunci cand selectam programul pe care dorim sa il folosim, masina de spalat identifica incarcatura si caracteristicile tesaturilor pe care le-am introdus, pe baza parametrilor de moliciune si duritate.

Obiectiv: Economisiti la oricare spalare - Economisirea energiei electrice a devenit o prioritate in multe gospodarii. Atunci cand alegeti un aparat, cum este o masina de spalat, ar fi important sa luati in considerare valoarea acestuia si, de asemenea, cat ore dureaza spalarea rufelor. Acest fenomen nu va fi benefic doar pentru facturile noastre.

O spalare sintetica care utilizeaza aceeasi marime de apa, agita mai putin rufele, le invarte mai incet si foloseste temperaturi mai scazute; o spalare printre lana care folositi probabil ceva mai multa apa, dar agita mai putin tamburul si invarte apa relativ incet. Orice alt program este, pana la urma, o variatie a acestor cinci programe la masina de spalat haine samsung.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult