Masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3 la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3?

Ulterior, pompa descarca apa ramasa dintre tamburul exterior, de asemenea incat ciclul de spalare se incheie. Hainele sunt in momentul asta curate si gata sa fie puse direct pe sarma sau in uscatorul de rufe. De ce exista atat de foarte multe programe de spalare la masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3? Din cauza cantitatii de lenjerii pe care le avem in dulapuri.

Alege o masina de spalat inteligenta care are atentie de hainele tale - Nimanui nu-i place sa puna o haina in masina de spalat si sa iasa deteriorata sau sa fie nevoit sa reinnoiasca constant garderoba, deoarece hainele se uzeaza foarte repede. Sa aveti grija de hainele tale inseamna sa le pastrezi in stare minima cu destinatia de mai putin ore - si este putin mai usor sa faceti acest fenomen cu o masina de spalat inteligenta, care se asigura ca orice spalare ar fi cea mai geniala posibil.

O tesatura precum lana este rezistenta, dar are si dezavantaje intre punctul de vedere al curatarii: lana este extrem de higroscopica, adica absoarbe cantitati mari de apa si isi pierde elasticitatea odata cu cresterea temperaturii. Prin urmare, nu lasati lana sa se incalzeasca prea tare si nu o scuturati prea mult, fiindca se va intinde si isi iti pierde forma.

Modelele cu mai multe capacitati, programe si functionalitati se situeaza printre 350 si 500 de dolari. Consumul unei masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3: se estimeaza ca aceasta mananca 255 kWh, ceea ce reprezinta, in medie, 11,8% dintre consumul de forta al gospodariei. Pentru a economisi acest aspect, se recomanda programe scurte si spalarea la rece sau la o temperatura maxima de 30?.

Au trecut cativa primavere de cand masinile de spalat inteligente au introdus motorul Direct Drive, care, fara curea sau scripete si cu mai putine piese, era mai silentios si mai durabil. Suntem acum la a treia generatie a acestui motor, AI Direct Drive, care a adaugat inteligenta artificiala la caracteristicile sale existente.

De aceea, inginerii masinilor de spalat doresc sa ne usureze viata cu ajutorul programelor prestabilite: orice printre ele utilizeaza o combinatie usor diferita a acestor variabile pentru a ingrijeste hainele in securitate cu destinatia de diferite tesaturi. Si de ce ar fi acest lucru important? Pentru ca toate tesaturile sunt diferite.

Programele si functionarea masina de spalat rufe beko wky71233ptlyb3: Toate partile importante ale de spalat sunt controlate de electricitate, inclusiv tamburul interior, supapele, pompa si elementul de incalzire. Programatorul ar fi ca un dirijor de orchestra, care porneste si opreste diferitele elemente in functie de secventa stabilita.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult