Plita incorporabila ceramica

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de plita incorporabila ceramica la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Plita incorporabila ceramica?

Nu ar fi probabil sa se utilizeze oale si tigai de lut, aluminiu sau oricare alt material nemagnetic pe plita incorporabila ceramica. Daca vrem sa apreciem daca o ustensila pe care o avem in casa ar fi compatibila sau nu, putem utiliza un magnet; daca se lipeste, este; daca nu, iti trebui sa cumparam alta.

Daca sunteti curiosi sa descoperiti cum merge un aragaz cu inductie, va vom arata. - Plitele cu inductie sunt intre noi de cativa primavere (daca suntem rigurosi, dintre anii 20 ai secolului trecut) si sunt printre ce in ce mai populare (prezenta lor pana in momentul asta cativa ani, cel putin in Romania, nu era prea mare).

Putem pune o friptura pe ea si tot cruda iti fi. Are lipsa de o placa magnetica cu privire la a produce caldura. Acum imaginati-va o tigaie taiata in doua: jumatate intre tigaie iti fi fierbinte; cealalta jumatate, unde nu exista, va fi asemanator de rece ca si cum este fost oprita.

Un burete care nu zgarie sticla este, de asemenea, potrivit. Clatiti carpa sub robinet de cate ori ar fi necesar. Cand nu mai se afla pete, stergem o ultima data cu o carpa uscata, asa incat plita incorporabila ceramica sa fie stralucitoare. Va reamintim ca este necesar sa lasati cu inductie sa se raceasca complet inainte de a o curata.

Sticla plita cu inductie ar fi sparta: in primul rand, nu mai utilizeaza aparatul, deoarece poate fi periculos. Apoi, ii nevoie sa apelati la serviciul tehnic sau la asigurarea de camere contractata. Multe polite acopera aceasta eventualitate.

Cum functioneaza un aragaz cu inductie - Odata ce campul electromagnetic este creat de bobina primara (cea dintre aragaz), oala sau tigaia, care nu poate fi paramagnetica, ci montata dintr-un material magnetic, se va incalzi atunci cand intra in contact cu campul (nu trebuie sa fie in contact cu aragazul).

Curatenie: Plitele cu inductie sunt foarte usor de curatat si sunt facute pentru bucatarii carora le place sa pateze totul. Fiindca plita incorporabila ceramica ramane rece, aceasta poate fi curatata cu nepasare si toate urmele de murdarie pot fi indepartate. Siguranta: pe langa faptul ca reprezinta un avantaj in ceea ce priveste curatarea, cu inductie sunt mult mai sigure, deoarece raman reci in luni ce sunt pornite. Mult mai sigure decat aragazurile cu gaz si vitroceramice.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult