Uscator rufe 12 kg

★★★★☆

Doar pentru cateva zile! Oferte fabuloase de uscator rufe 12 kg la indemana dumneavoastra. Trebuie doar sa o selectati pe cea care va place, sa verificati recenziile si sa mergeti pe site pentru a o cumpara. Dupa cum puteti vedea este: usor si rapid.

Top 8 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Uscator rufe 12 kg?

Usuca-ti parul de la radacini pana la varfuri si, cu ajutorul unei agrafe de par, strange parul incepand de la ceafa si terminand in varful capului. Dupa ce ati terminat de coafat parul, utilizati jetul de aer rece de pe uscator rufe 12 kg cu scopul de a elibera temperatura dintre par, ceea ce iti ajuta, de asemenea, la fixarea coafurii si va genera ca aceasta sa dureze mai mult.

Ridicati capul in sus si mergeti uscarea in acelasi mod pe ambele parti, pastrand mereu o usoara sa te indoi a capului si cu difuzorul in pozitie verticala, trebuie sa observati ca buclele raman incalcite in dintii difuzorului pentru ca acesta sa nu-si piarda forma.

Butoane de caldura si viteza a aerului: Un alt aspect fundamental ar fi selectarea nivelurilor de temperatura, cu cat gasesti mai multe, cu atat mai putin il poti personaliza pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Pentru cele mai avansate modele, acest comutator ar fi un selector liniar, putin mai precis si mai usor de personalizat.

Accesorii: In mod normal, exista doua accesorii: difuzorul si concentratorul. Primul din acestea, pe langa faptul ca usuca parul mai repede, ne permite sa il ondulam si adauga volum. Concentratorul sau duza permite ca aerul printre uscator rufe 12 kg sa iasa cu o potenta mai concentrata printr-un singur orificiu. Este cea mai fantastica alegere cu destinatia de indreptarea iute si productivitatea a parului.

Daca il tineti cu aproximatie de mana si va arde, in acel caz iti arde si parul. Setati-l la temperatura mare potrivita si, daca este nevoie, mariti fluxul de aer pentru a modela cu pensula, dar nu-l deschideti la propriu. Folositi un fixativ care protejeaza cu adevarat.

Accesorii: In mod normal, se afla doua accesorii: difuzorul si concentratorul. Primul printre acestea, pe langa faptul ca usuca parul mai repede, ne permite sa il ondulam si adauga volum. Concentratorul sau duza permite ca aerul intre uscator sa iasa cu o vlaga mai concentrata printr-un singur orificiu. Este cea mai buna alegere pentru indreptarea ager si creativitatea a parului.

Forma sa circulara distribuie caldura mare in stil uniform, iar varfurile sale separa radacinile, oferind mai putin volum parului, ceea ce il genera un aliat de nadejde cu destinatia de parul lipsit de volum. Daca parul dumneavoastra ar fi ondulat sau cret, cu uscator rufe 12 kg veti descoperi o mai fantastica definire a buclelor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult